Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • DJ Phalerieau: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB
    DJ Phalerieau: een mix van House, Elektro, Hip Hop & R'nB

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Bedrijf Contactpersoon* Adres* Postcode* Plaats Telefoon* Mobiel E-mail*

Gegevens optreden/evenement

Soort evenement Datum Aanvangstijd Naam of type locatie Aantal gasten Type evenement Bijzonderheden Overige artiesten

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacy-statement.

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken?

Toen Valerio Zeno in 2007 de wereld van DJ instapte, besloot hij zichzelf neer te zetten als een trouwe eclectic DJ. Hij veranderde de eerste en laatste letter van zijn naam en zo ontstond Phalerieau! Phalerieau draait een gebalanceerde combinatie van HipHop, R&B, House en 80’s music.

In 2007 maakte Nederland voor het eerst kennis met Phalerieau. De sets van de Bambino from Amsterdam vormen een eclectische mix van hiphop, r&b, 80’s en house. Samen met de energieke Rotterdamse mc Alainde Lon vormt hij het meest dynamische duo sinds Batman en Robin, maar dan zonder de maillots. Niet gek dus dat deze twee al op vele toonaangevende podia in Nederland hebben gestaan. Zo zijn ze graag geziene gasten in clubs en op festivals, waaronder Heartbreak (BAR), Vieze Poezendek (AIR), Please Don’t Tell (Jimmy Woo), Milkshake, Solar en Mysteryland.

De combinatie Phalerieau & Alainde Lon staat garant voor een sterk en gevarieerd muzikaal optreden, gebracht met een onnavolgbaar gevoel voor humor, stijl & originaliteit. Deze kwaliteiten maken ze de onbetwiste podiumkillers. En de ideale schoonzonen, maar dat is weer een ander verhaal…

33r-1180x590

Prijs DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken?

AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van DJ Phalerieau & MC Alainde Lon. Wil je DJ Phalerieau & MC Alainde Lon boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau AAA2010.

Boekingsmogelijkheden

  • DJ set incl. MC Alainde Lon

Social media DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

Video

Nieuws DJ Phalerieau & MC Alainde Lon

Momenteel geen nieuws.