Meld je aan voor de nieuwsbrief:

  • Caro Emerald: Exclusief bij Agents After All AAA2010
    Caro Emerald: Exclusief bij Agents After All AAA2010

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

(Vereist)

Caro Emerald

Caro Emerald veroverde in 2010 in no time heel Europa met het concept album ‘Deleted Scenes From The Cutting Room Floor’, een uniek mix van vintage jazz, bossa nova’s, rumba’s, filmmuziek en dansbare beats. Nummers als ‘Back It Up, ‘A Night Like This’, ‘That Man’ en ‘Stuck’ waren regelrechte airplayhits en het album verbrak record na record. Nog altijd is Deleted Scenes het langst genoteerde chart album ooit in Nederland, waarvan 30 weken op #1.

Ook de rest van de wereld viel als een blok voor de sfeervolle sound, het bijzondere artwork en de stijlvolle video’s van creative minds David Schreurs, Vincent Degiorgio en Jan van Wieringen, die samen met Caro als de ‘starring artist’ het project in eigen beheer bedachten, vorm gaven en het tot op het kleinste detail manageden op het speciaal voor dit project opgerichte label Grandmono.
Opvolger The Shocking Miss Emerald kwam binnen op #1 in de Engelse charts en ook Hollywood bleek dol op de eigenzinnige sound – talloze nummers zijn gebruikt in series en films als Vampire Diaries, The Playboy Club, Chimpanzee (Disney) en Marvel’s Agent Carter.

Met meer dan 2 miljoen verkochte albums wereldwijd en nationale en internationale awards zoals de Edison, Goldene Kamera, EBBA Award, Echo Award, Gouden Harp, MTV awards en de felbegeerde Popprijs kun je met recht stellen dat Caro Emerald een vaste waarde is geworden in de internationale pop scene.

Ook de live shows, met een uitgebreide band en sfeervolle visuals zijn tot op de dag van vandaag mateloos populair. Met shows op andere andere Glastonbury, Pinkpop in de O2 Arena en Royal Albert Hall in Londen én voor het Brits Koninklijk Huis, heeft Caro Emerald zich geprofileerd als een dynamische live act. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat de shows tijdens haar internationale tours in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Oost- Europa, Los Angeles, New York, Zuid-Korea en Japan door de pers met 5 sterren worden gerecenseerd!

Prijs Caro Emerald boeken?

Agents After All AAA2010 is het directe en exclusieve boekingsbureau voor de besloten boekingen van Caro Emerald. Wil je Caro Emerald boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en Evenementenbureau Agents After All AAA2010.

Agents After All verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Caro Emerald. Wil je Caro Emerald boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Agents After All: Henkjan Onnink

Boekingsmogelijkheden

  • Akoestisch
  • Band
  • Full Band

Social media Caro Emerald

Video

Nieuws Caro Emerald

Momenteel geen nieuws.