Meld je aan voor de nieuwsbrief:

 • Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!
  Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!
 • Anouk: De enige echte rockster van Nederland!
  Anouk: De enige echte rockster van Nederland!
 • Anouk: Exclusief te boeken voor uw besloten event!
  Anouk: Exclusief te boeken voor uw besloten event!
 • Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!
  Anouk: Te boeken met live band of in akoestische setting!

Offerte

Vul hieronder de gegevens met betrekking tot uw evenement in en we nemen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling.

Gegevens aanvrager

Gegevens optreden/evenement

Anouk

Anouk is een artiest van zo’n wereldklasse dat elke Nederlander trots op haar is. Haar prijzenkast puilt uit van de (dubbel)platina en gouden platen en (inter) nationale awards. Iedereen kent hits als ‘R U Kiddin Me’, ‘Michel’, ‘Nobody’s Wife’, ‘Good God’ en ‘I Don’t Wanna Hurt’. Allemaal nummers die nog dagelijks voorbij komen op de verschillende radio- en clipzenders.

Ook live staat de zangeres op eenzame hoogte, daar kan iedereen die wel eens een show van Anouk heeft gezien over meepraten. Een zangeres met zo’n power, charisma en geweldige liveband is een garantie voor succes en uitverkochte zalen en stadions. Gelukkig is ze het hele jaar door beschikbaar voor exclusieve, besloten optredens. Een unieke mogelijkheid om haar aan het werk te zien samen met collega’s of om belangrijke klanten een concert aan te bieden dat een blijvende indruk achterlaat.

Prijs Anouk boeken?

Wil je Anouk boeken voor een optreden op je personeelsfeest, bedrijfsevenement, productintroductie, relatie-event of privéfeest? Neem dan contact op met artiestenbureau en evenementenbureau met Agents After All AAA2010.

Mojo verzorgt exclusief de openbare boekingen voor Anouk. Wil je Anouk boeken in jouw zaal, festival of evenement? Neem dan contact op met Mojo.

Boekingsmogelijkheden

 • Live Band
 • Klein akoestisch

Social media Anouk

Twitter

Video

Nieuws Anouk